Persondatapolitik

1. HVEM ER ANSVARLIG FOR DINE OPLYSNINGER?

Ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger:

Beerlivery

Bogtrykkervej 7 3. tv, 2400 København NV

CVR.nr. 39662620

kontakt@beerlivery.dk

2. HVAD BRUGES DINE OPLYSNINGER TIL?

Vi behandler dine personoplysninger til følgende formål:

• Levering af aftalte varer.

• Kommunikation med dig i forbindelse med udbud af vores varer.

• Individuel markedsføring, målretning af skræddersyede tilbud og ydelser til lige netop dine personlige behov og ønsker.

• Undersøgelser, statistik og analyser til forbedring af vores produkter og hjemmeside.

• I forbindelse med eventuelt opståede retskrav.

• Afgivelsen af personoplysninger er nødvendig i forbindelse med indgåelsen af en aftale om levering af varer. I disse situationer vil vi ikke være i stand til at tilbyde dig vores produkter, medmindre du meddeler os de påkrævede oplysninger så som navn, adresse og e-mail.

3. PÅ HVILKET GRUNDLAG BEHANDLER VI DINE PERSONOPLYSNINGER?

Vores behandling af personoplysninger er altid baseret på et lovligt grundlag.

Vi kan behandle dine personoplysninger på følgende grundlag:

• Dit udtrykkelige samtykke til at modtage nyhedsbreve på e-mails.

• Behandlingen af dine personoplysninger er nødvendig for at opfylde en aftale om levering af varer, efter du har handlet på vores hjemmeside.

• Behandlingen af dine oplysninger er nødvendig for at opfylde en retlig forpligtelse, der påhviler Beerlivery, eksempelvis behandling og opbevaring af transaktionsoplysninger i henhold til bogføringsloven.

Behandlingen er nødvendig for, at Beerlivery eller tredjemand kan forfølge en legitim interesse. Legitime interesser udgør;

• Løbende forbedring af varer og shoppingoplevelser på hjemmesiden.

• For at målrette vores markedsføring på sociale medier eller andre hjemmesider. I disse tilfælde er oplysninger, der videregives, begrænset til oplysninger, som du selv har indtastet på Beerlivery.dk såsom e-mailadresse.

4. HVEM DELER VI DINE OPLYSNINGER MED?

Vi deler oplysninger om dig med:

• Vores leverandører af IT-services (databehandlere)

• Internt i Beerlivery

• Eksterne revisorer

• Facebook og Google med henblik på online annoncering

• Offentlige myndigheder, såfremt det er påkrævet i henhold til lov

• Advarselsregistre der identificerer risikable transaktioner med det formål at bekæmpe (organiseret) onlinesvindel

5. HVORNÅR OVERFØRER VI PERSONDATA TIL LANDE UDEN FOR EU/EEA?

Beerlivery benytter databehandlere placeret i USA for at kunne sende nyhedsbreve på e-mail til personer, som har givet samtykke dertil. Overførslen sker under Privacy-Shield aftalen og i henhold til Persondataforordningens artikel 45. Du kan læse mere om Privacy-Shield ved at følge dette link: https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework

Såfremt dine personoplysninger behandles af en udbyder i et andet land, sikrer Beerlivery, at udbyderen alene behandler dine oplysninger i henhold til Beerliverys instruks, samt at oplysningerne i øvrigt behandles under passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger. Når vi overfører personoplysninger til en databehandler placeret uden for EU/EEA, behandles dataene alene til de formål, der er nævnt under punkt 2.

6. HVOR LÆNGE OPBEVARER VI DINE OPLYSNINGER?

Alle transaktionsoplysninger gemmes i 6 år som følge af Bogføringsloven. Dette gælder også, hvis du er logget ind som gæst.

7. HVILKE RETTIGHEDER HAR DU?

Som kunde hos Beerlivery har du ret til at udøve følgende rettigheder:

• Indsigt i og berigtigelse af dine oplysninger på Beerlivery.dk

• Sletning af oplysninger efter anmodning (se nedenfor)

• Du kan, efter anmodning, få udleveret de oplysninger, du selv har afgivet til Beerlivery i et struktureret, almindeligt og maskinlæsbart format

• Du har mulighed for at trække dit samtykke tilbage. Tilbagetrækningen af samtykket berører ikke lovligheden af den behandling, der er baseret på samtykke inden tilbagetrækning

• Du har mulighed for at gøre indsigelse mod profilering

• Du har mulighed for at kræve begrænsning af behandlingen af personoplysninger

Du kan til enhver tid anmode om, at få dine personoplysninger hos Beerlivery slettet. Dine oplysninger vil blive slettet på din anmodning, såfremt et af følgende kriterier gør sig gældende;

• Du trækker dit samtykke tilbage (såfremt dit samtykke dannede grundlag for behandlingen)

• Oplysningerne viser sig at være urigtige

• Oplysningerne ikke længere er nødvendige for at opfylde det formål, hvortil de blev indsamlet

• Oplysningerne bliver behandlet ulovligt

Udøvelsen af dine rettigheder kan være underlagt betingelser og begrænsninger så som eksempelvis bogføringsloven, og vil ofte afhænge af den konkrete behandlingssituation. Hvis du mener at Beerlivery behandler dine personoplysninger ulovligt, har du i medfør af Persondataforordningens artikel 77 mulighed for at indgive en klage til en tilsynsmyndighed.

Du kan indgive en klage til det danske datatilsyn ved at følge dette link: https://www.datatilsynet.dk/borger/klage-til-datatilsynet/

Cookies

Hjemmesiden Beerlivery.dk anvender ”cookies”. Cookies er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske dine indstillinger, udføre statistik, målrette annoncer og nyhedsbreve. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies i den enkelte browser. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, kan du risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Hjemmesiden indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

• Facebook Pixel og Analytics

• Google Analytics

• Google AdWords

• Cookie tilladelse

• Mailchimp

• Trustpilot